Lucky Alvin Mandle a biela čokoláda + škorica 40 g

Neohodnotené
Značka: Lucky Alvin
€2,15 –18 %
Lucky Alvin Mandle a biela čokoláda + škorica 40 g
€2,15 –18 % €1,77
Na sklade >20 ks
Môžeme doručiť do:
3.8.2021
Táto kombinácia horkých kalifornských mandlí, bielej belgickej čokolády bez pridaného cukru a indonézskej škorice Od Antonína vás zaručene dostane!

Detailné informácie

Podrobný popis

Lucky Alvin Mandle a biela čokoláda + škorica 40 g

Táto kombinácia horkých kalifornských mandlí, bielej belgickej čokolády bez pridaného cukru a indonézskej škorice Od Antonína vás zaručene dostane!

Spoločne tvoria príjemne sladkú (ale nie presladenú) a voňavú symfóniu, ktorá poteší všetky vaše zmysly.

Navzájom sa tak výborne dopĺňajú, že jediné, čo nechápeme, je, prečo nám táto kombinácia nenapadla už dávno. :-)

Nutričné informácie

Nutričné hodnoty v 100 g
Energetická hodnota 2 581 kJ / 623 kcal
Tuky (spolu) 51,0 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 8,4 g
Sacharidy 23,0 g
- z toho cukry 5,4 g
Bielkoviny 21,0 g
Soľ 0,04 g

Zloženie

  • Mandle (79 %), biela belgická čokoláda (20 %) [sladidlo: maltitol, kakaové maslo, sušené mlieko, emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková aróma], škorica (1 %). Obsah kakaovej sušiny v bielej čokoláde najmenej 31 %, obsah mliečnej sušiny najmenej 21 %.

Doplňujúce informácie

  • Potravina.
  • Olejovitá vrstva na povrchu je prirodzený jav, v chlade tuhne a vytvára biele kryštály.
  • Pred konzumáciou premiešajte.
  • Spotrebujte do 14 dní od otvorenia.
  • Uchovávať na tienistom mieste, pri teplote do 30 °C.
  • Alergény sú vyznačené tučne v zložení produktu.
  • Vyrobené v závode, ktorý spracováva arašidy a suché škrupinové plody.

Výrobca: T&V Life, s. r. o., Střední cesta 1289/13, 326 00 Plzeň, Česká republika

Dodatočné parametre

Kategória: Mandľové maslá
Hmotnosť: 0.11 kg
Dieta Low carb: Low carb
Gramáž: 40 g
GramážDetail: 40 g
GramážFiltr: 40 g
Pohlaví: pre mužov aj ženy
Výrobce: Lucky Alvin

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: