Čokolády
Najpredávanejšie











Čokoláda stvorená pre jar. Chuť divokého pomaranča a krása lúčnych kvetov. Pastva pre oči i chuťové bunky.

Protiklady sa priťahujú. Dokonalé snúbenie sladkej a slanej chuti potešia každého znalca čokolád.

Vyrobiť jemnú krémovú čokoládu bez mlieka? Hračka ! Spojili sme výberové kakaové bôby s jemnou chuťou kokosu a delikatesa je na svete.

V jednoduchosti je krása. Čokoláda s obsahom 63 % kakaa vás uvedie do sveta tmavých čokolád.

V jednoduchosti je krása. Čokoláda s obsahom 63 % kakaa vás uvedie do sveta tmavých čokolád.

NATU horúca čokoláda je zmes na prípravu tej najčokoládovejšia horúcej čokolády. Obsahuje iba čistú 70 % čokoládu, ktorá je vyrobená z BIO kakaových bôbov zo Strednej Ameriky a...

Kakaové bôby sú plody Theobroma cacao, malého stále zeleného stromu rastúceho v tropických klimatických podmienkach.

Kvalitná belgická čokoláda je cukrovinka založená na kakaovom masle, mlieku a cukre s jemným podtónom vanilky.

Kvalitná belgická biela čokoláda je cukrovinka založená na kakaovom masle, mlieku a cukre s jemným podtónom vanilky.

Kakaová hmota = "100% čokoláda" = čistá kakaová hmota, vyrábaná z celých kakaových bôbov.